Meteorologii anunță că vremea deosebit de caldă cu care ne-am obișnuit în ultimele zile se va schimba brusc începând de astăzi.

„Vremea va fi închisă, iar seara și noaptea trecător va ploua. Vântul va sufla slab și moderat în prima parte a intervalului, apoi se va intensifica treptat, iar la rafală se vor atinge viteze de 40…45 km/h. Temperatura maximă, în scădere față de ziua precedentă va fi de 11…12 grade, iar cea minimă se va situa în jurul a 4 grade”, anunță Administrația Națională de Meteorologie într-o prognoză specială pentru municipiul București.

De asemenea, pentru mâine și poimâine, meteorologii mai anunță că vremea se va răci accentuat, temperatura aerului va scădea continuu, de la valori de 4…5 grade în dimineața zilei de miercuri până în jurul a -2 grade în noaptea de miercuri spre joi. Vor fi precipitații, ziua sub formă de ploaie, iar seara și noaptea predominant ninsoare. Vântul avea intensificări temporare, cu rafale ce vor atinge 55…60 km/h, amplificând senzația de rece și viscolind ninsoarea în a doua parte a intervalului.

Meteorologii spun că este posibil ca, în funcţie de evoluţia şi intensitatea fenomenelor meteorologice, să actualizeze informațiile.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.