UPDATE, ora 22:29: Minorele au fost găsite în gară la Brașov. In prezent sunt în custodia polițiștilor. Din primele verificări a rezultat faptul ca  nu au fost victimele vreunei infracțiuni, transmite IPJ Ilfov.

Două fete de 13 ani din comuna ilfoveană Clinceni sunt căutate, la această oră, de către polițiști. Ultimele informații despre cele două minore datează din această dimineață de la 7.30 când cele două fete ar fi trebuit să plece către școală.

„Din primele verificări, a rezultat  că una dintre minore a plecat în dimineața zilei de  05 februarie spre Liceul cu program sportiv din comuna Clinceni din Județul Ilfov, însă, de fapt, aceasta nu s-a deplasat la unitatea de învățământ menționată, ci a mers la domiciliul unei prietene, unde și-a lăsat ghiozdanul, după care amândouă  au plecat într-o direcție necunoscută”, spune Ana Maria Ciolca, purtătorul de cuvânt al IPJ Ilfov.

u

Date și semnalmente:

Pelin Andreea Cristina, înălțime aproximativ 1,50 m, greutate 50 de kg, păr negru lung, ochii căprui. La momentul dispariției purta  o geacă de culoare verde cu blană la guler și  pantaloni de culoare închisă.

Lungu Andreea Sara- nu se cunosc semnalmentele sau articolele de îmbrăcăminte, transmite IPJ Ilfov.

Persoanele care pot oferi detalii despre cele două minorele dispărute sunt rugate să apeleze numarul unic de urgență 112 sau cea mai apropiata unitate de politie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.