Este restricționat traficul, în aceste momente, pe bulevardul Corneliu Coposu, la intersecția cu strada Matei Basarab din zona Pieței Unirii din Capitală.

Potrivit Poliției Capitalei, un bărbat a sunat la 112 și a anunțat că are o cantitate mare de explozibil și intenționează să își detoneze mașina.

„Bărbatul a fost localizat, identificat și în prezent este în custodia polițiștilor. Autoturismul său a fost depistat în sectorul 3, în zona B dului Corneliu Coposu. Având în vedere că este în apropierea unei benzinării, persoanele au fost evacute și a fost constituit un perimetru de siguranță. La fața locului se află polițiști ai Brigăzii Rutiere, care au restricționat traficul în zonă, precum și polițiști ai Serviciului Acțiuni Speciale”, transmite Poliția Capitalei.

La intervenții participă și ofițeri specialiști ai Serviciul Român de Informații prin structura Antitero dar și pirotehnicieni ai Serviciul Pirotehnic al Inspectoratului General al Poliției Române.

„A amenințat că deține material exploziv în portbagajul autoturismului său. Serviciul Român de informații, în cooperare cu Poliția, Română au întreprins măsurile specifice. În aceste momente, bărbatul se află în custodia poliției. Echipa pirotehnică a SRI se află la fața locului, a fost instituit perimetrul de siguranță și se procedează la investigarea pirotehnică a mașinii”, au transmis oficialii Serviciului Român de informații.

Potrivit corespondentului Realitatea Plus, Nicoleta Cuculescu, bărbatul care este în custodia poliției are 49 de ani și este din Brașov.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.