Cazul cu numarul 14 a fost depistat tot în Capitală.

Pacienta, o femeie de 42 de ani din Bucuresti. Femeia a intrat in contact cu barbatul de 49 de ani care a fost confirmat pozitiv in cursul zilei de ieri.

Femeia se afla deja in centrul de carantina din Bucuresti si urmeaza sa fie transferata la Matei Bals. Avem 14 persoane infectate cu coronavirus. Ieri au fost confirmate 4 cazuri, cel mai mare numar.

Ieri a fost depistat primul caz de coronavirus, in Bucuresti, un barbat de 49 de ani. El a intrat in contact, dupa intoarcerea din Italia, cu 3 persoane, sotia, fiica sa si iubitul fiicei. Cei 3 contacti au fost plasati inca de ieri in carantina, iar astazi o femeie de 42 de ani, cel mai probabil e vorba de sotia sa, a fost depistata pozitiv cu coronavirus.

Autoritățile au interzis activitățile din România care implică participarea a mai mult de 1.000 de persoane, a anunțat duminică secretarul de stat în MAI, Raed Arafat. Referitor la cetățenii români carantinați în altă țară, Arafat a mai spus că dacă au avut carantină în altă țară, nu vor intra într-o nouă carantină când intră în țară, pe baza certificatul emis.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.