Se iau măsuri urgente în majoritatea instituțiilor pentru prevenirea răspândirii noului coronavirus. Cei care își preschimbă permisele de conducere, urmează să susțină examenele pentru permis, își înmatriculează mașinile sau își fac pașapoarte trebuie să țină cont de noile reguli care intră în vigoare începând de luni.

Înmatriculări și permise. În perioada 16-31.03.2020, cererile privind înmatriculările și permisele de conducere adresate Serviciilor Publice Comunitare Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor județene și al mun. București, se depun exclusiv în baza unei programări online site-ul oficial al instituției www.drpciv.ro. Accesul sediile serviciilor publice comunitare nu va mai fi permis însoțitorilor ci doar persoanelor care depun cererea. Cei care intră vor fi legitimați la intrare și li se va verifica programarea on-line. Începând de mâine, audiențele la DRPCIV sunt anulate.

Pașapoarte. Începând de mâine, 11 martie, toate cererile de eliberare a pașapoartelor simple electronice/pașapoartelor simple temporare se depun doar în baza unor programări on-line pe platforma www.epasapoarte.ro.

Și aici, accesul va fi permis doar solicitanților, iar cei care intră vor fi legitimați la intrare și li se va verifica programarea on-line. Instituția recomandă cetățenilor să opteze pentru ridicarea pașapoartelor simple electronice prin serviciile de curierat – cheltuieli de expediţie 8 lei + TVA. Nici la Direcția de Pașapoarte nu vor mai fi acordate audiențe, transmite Grupul de Comunicare Strategică.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.