Spitalul Clinic Colentina pune la dispozitie pacientilor un formular de evaluare medicala la distanta, online.

Începând cu data de 16 martie 2020, Spitalul Clinic Colentina se transformă în centru pentru tratarea pacienților infectați cu noul coronavirus SARS – CoV2. Astfel, începând cu această dată, sunt oprite toate internările.

Puteți adresa întrebări medicale, puteți transmite detalii despre problemele de sănătate cu care vă confruntați și încărca documente medicale. Veți primi, în cel mai scurt timp posibil. ADRESA DE EVALUARE MEDICALĂ LA DISTANȚĂ POATE FI ACCESATĂ AICI.

ÎNAINTE DE A VĂ PREZENTA LA UN SPITAL, vă invităm să solicitați această evaluare online.

Această evaluare este GRATUITĂ. Raspunsul va fi dat in 12-24 de ore in functie de disponibilitatea personalului medical.

Această evaluare NU vă oferă un diagnostic, ci este o formă de triaj din partea unui medic de la Spitalul Clinic Colentina, de pe o specialitate medicală selectată de dvs.

Începând de luni, Spitalul Colentina va trata doar bolnavii de Covid -19, anunță Realitatea PLUS. Măsura a fost luată ca urmare a extinderii îmbolnăvirilor la nivelul României, astfel încât și alte spitale vor fi puse în aceeași situație, dacă boala continuă să facă victime.

Secretarul de stat Horațiu Moldovan, din Ministerul Sănătății, a declarat luni, la un post tv, că s-a emis un ordin, după decretarea stării de urgență, prin care Spitalul Colentina din București se va transforma în „centru unic pentru bolnavii de coronavirus care au si alte afectiuni”. Copiii și gravidele care au COVID-19 nu vor merge la Colentina, a precizat Moldovan, pentru că spitalul nu are maternitate și nici secție de pediatrie.

Ulterior, secretarul de stat a precizat la un alt post tv că vor fi 7 asemenea spitale la nivel național care vor prelua pacienții cu cele mai mari riscuri.

„380 de pacienți sunt internați la Colentina. Dintre aceștia, trei sferturi pot fi externați, în următoarele zile, pot merge, în siguranță acasă. Ceilalți vor fi mutați la alte spitale. Trebuie să îi mutăm în maximă siguranță, poate dura 3-4 zile.”, a spus Bogdan Furtună, directorul medical al Spitalului Colentina.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.