Primăriile de sector iau măsuri pentru a limita răspândirea coronavirusului și a-i ajuta pe oameni. În sectorul 5, se vor distribui gratuit produse de igienă, alimente. În plus, bătrânii din sector care locuiesc singuri vor primii un ceas inteligent cu buton de panică, pentru a primii ajutor în caz de nevoie. 

„Fiecare bătrân din sector care locuiește singur va primi un ceas cu un buton de panică, pentru a primi ajutor în caz de nevoie. Vom distribui până la 5.000 de ceasuri inteligente, cu buton de panică, pentru bătrânii singuri sau aflați în situații de risc” a declarat primarul sectorului 5, Daniel Florea.

Pe lângă acestea și produsele de igienă, oamenii vor primi și alimente. „începe distribuirea a 160.000 de pachete cu fructe bogate în vitamina C, tot de către voluntari, în condiții maxime de igienă și siguranță. De asemenea, în mod gratuit, sunt puse la dispoziția cetățenilor din Sectorul 5, baia publică și spălătoria socială de pe Calea Ferentari nr. 72, concomitent cu îndemnul de a le utiliza frecvent în această perioadă. Săptămâna aceasta, a fost finalizată achiziția unei platforme biologice multifuncționale pentru depistarea rapidă a infecțiilor cu coronavirus, pentru Institutul de Pneumofiziologie ,,Marius Nastaʺ, care a devenit deja operațională.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.