O amplă operațiune de dezinfecție are loc și în aceste zile pe raza sectorului 5. Arterele principale, străzile adiacente, trotuarele, locurile de joacă, parcurile și toate zonele din domeniul public al sectorului continuă să fie dezinfectate în vederea prevenirii și diminuării riscurilor de contaminare cu coronavirus.

Dezinfectantul folosit (Bionet A 15) este avizat de Ministerul Sănătății și are efect bactericid, fungicid și virucid, iar pentru a nu crea disconfort cetățenilor, lucrările de dezinfecție sunt realizate în timpul nopții.

„Chiar dacă substanța pulverizată are un spectru larg de acțiune împotriva virusurilor, recomand respectarea cu strictețe a normelor de igienă și evitarea zonelor aglomerate! Ține de fiecare dintre noi să fim responsabili și raționali, să avem grijă de sănătatea noastră și a celor dragi! Fac, în continuare, un îndemn la calm, la rațiune, la acțiune responsabilă și corectă, la menținerea curățeniei!”spune primarul sectorului 5, Daniel Florea.

În vederea prevenirii și diminuării riscurilor de contaminare cu coronavirus, această operațiune va avea loc și în perioada următoare.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.