Poliția Capitalei a deschis o anchetă penală și face cercetări într-un dosar pentru infracțiunile de evaziune fiscală și folosirea la autoritatea vamală a unor documente de transport cu date false.

„Din datele existente la acest moment a rezultat faptul că o organizație non-guvernamentală a achiziționat, prin intermediul unei societăți comerciale, echipament de protecție , urmând să intre în posesia a circa 1,5 milioane bucăți, importate de către firma în cauză. În noaptea de 23/24 martie, într-un punct vamal terestru, a sosit un transport pentru această societate, însă în produsele nominalizate în documentele firmei nu se regăseau și echipamentele de protecție”, spune comisarul-șef Diana Sarca, purtătorul de cuvânt al Poliției Capitalei.

Bunurile confiscate vor fi gestionate de Autoritatea Vamală însă cel mai probabil vor fi rechiziționate și vor ajunge să fie folosite în sistemul medical de stat. Cercetările sunt continuate de Serviciul de Investigarea Criminalității Economice Sector 2, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Tribunalul București.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.