În ciuda piedicilor puse de oameni politici lipsiți de moralitate, Primăria Sectorului 5 a decis să continue campania de mobilizare și să acorde sprijin cetățenilor săi, oameni simpli, în mare nevoie, zilele acestea, de ajutor din partea semenilor și din partea autorităților. În plus, Primăria e decisă să nu cedeze în fața celor care vor, se pare, cu orice preț, chiar și prin plângeri penale, să oprească programul de implicare socială.

Reacția primarului Florea vine după ce, miercuri, mai multe publicații din presa centrală au început să atace, printr-o campanie josnică orchestrată de la vârful USR-PLUS, mobilizarea exemplară a autorităților din Sectorul 5.

În urma acțiunii sale, Primăria Sectorului 5 a distribuit, până în prezent, 50.000 de pachete de igienă și 75.000 de pachete cu fructe bogate în vitamina C persoanelor nevoiașe din sector.

„Vom continua, în perioada următoare, respectând toate normele de igienă, ca și până acum, să acordăm sprijin, asigurându-ne că pachetele vor ajunge în fiecare gospodărie din sector. Toate acțiunile primăriei sunt comunicate public, transparent! Cei care încearcă să vă facă rău, făcându-mi mie plângeri penale pentru a opri această acțiune, nu au nicio șansă de reușită”, spune primarul Sectorului 5, Daniel Florea.

Mai mult ca oricând, atrage atenția edilul sectorului 5, în aceste momente este nevoie de implicare, umanitate și mobilizare.

„Haideți să punem umărul la treabă, pentru binele comunității. Suntem în prima linie pentru voi! Stați acasă și noi avem grijă de voi!”, îndeamnă primarul Sectorului 5.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.