Desfășurare amplă de forțe, duminică seara, în București. Polițiștii și jandarmii veniți să aplaneze un conflict, în sectorul 5, au fost atacați cu pietre. Un număr de 37 de persoane au fost duse la audieri.

Scandal în toată regula, pe o stradă din sectorul 5 al Capitalei. Aproximativ 60 de persoane s-au luat la bătaie şi a fost nevoie de intervenţia jandarmilor pentru ca acest conflict să ia sfârşit. Pentru ca toate persoanele să se liniştească, poliţiştii au tras mai multe focuri de avertisment și s-au folosit gaze lacrimogene.

Potrivit Realitatea PLUS, incidentul a avut loc pe Strada Luptătorilor Antifasciști. Mai multe familii au decis să ignore regulile impuse de autorități și să se adune la o petrecere. La un moment dat, pe fondul consumului de alcool, spiritele s-au încins și oamenii s-au luat la bătaie.

După intervenţia jandarmilor, 37 de persoane au fost conduse la secţie pentru audieri.

„În această seară (duminică seara, n.r.), în jurul orei 20:45, prin apel 112, în sectorul 5, a fost sesizat un conflict între mai multe persoane. La faţa locului s-au deplasat de urgenţă mai multe echipaje de poliţie, echipe ale Serviciului Acţiuni Speciale şi jandarmi. Mai multe persoane au fost imobilizate şi urmează a fi conduse pentru audieri. A fost folosit şi armamentul din dotare, fără a fi înregistrate persoane rănite”, precizează Poliţa Capitalei.

Sursa citată mai menţionează că urmează a se stabili contextul acestui conflict şi persoanele care au participat, urmând a fi dispuse măsurile legale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.