Liderul PSD spune că aleșii locali  au alocat peste 34 de milioane de lei pentru achiziţia aparatelor de testare tip PCR şi că în acest fel a fost crescută capacitatea de testare la nivel local.

 

„În fiecare zi, peste 3.200 de teste COVID-19 s-ar putea face în plus în România, prin implicarea aleşilor locali ai PSD, iar în curând capacitatea de testare va depăşi 4.000. Nu am mai stat după acest Guvern, depăşit total de situaţie. De la începutul crizei, preşedinţii de Consilii Judeţene şi primarii PSD din marile municipii au alocat, din resursele locale, peste 34 de milioane de lei pentru achiziţia aparatelor de testare tip PCR. 29 de astfel de echipamente sunt deja în funcţiune şi încă 10 urmează să fie instalate”, scrie Ciolacu pe Facebook.

El adăugă că această contribuţie a aleşilor locali ai PSD „a dublat capacitatea de testare a României”.

„Ei şi-au făcut datoria, dar este clar că Guvernul nu vrea să folosească la maximum această infrastructură şi să testeze mai mult. De aceea, pe plan local nu se trimit teste suficiente şi nici personal care să le proceseze. Le mulţumesc colegilor mei pentru tot efortul depus în gestionarea pandemiei la nivelul comunităţilor pe care le conduc. Felicitări pentru răspunsul prompt în faţa pandemiei”, a mai scris liderul PSD.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.