Omul de afaceri Viorel Cataramă nu are coronavirus. Dorința sa de a se infecta voluntar nu s-a îndeplinit, rezultatul celor două teste efectuate fiind negativ, scrie realitatea.net

”În data de 14.05.2020, 12:15, rezultatul testului rapid anticorpi IgG si IgM a inregistrat o valoare negativa. Acest rezultat indica absenta anticorpilor SAR COV2, ceea ce inseamna ca pacientul nu este purtator al virusului sau se afla in perioada de incubatie (5-10 zile de la infectare).

Rezultatul testului RT-PCR, a fost validat la data de 14.05.2020, ora 19:40, indicand o valoare negativa, ceea ce releva faptul ca pacientul NU a fost purtator al virusului SARS COV2 la momentul recoltarii probelor biologice.
La solicitarea pacientului, sambata, 16.05.2020, va avea loc o noua recoltare de probe biologice in vederea repetarii testarii RT PCR”, anunță clinica privată la care s-a testat Viorel Cataramă.

Reamintim că Viorel Cataramă, a dorit să se infecteze voluntar cu COVID-19. Pentru a-şi duce planul la bun sfârşit, el a mers în comuna Bărbuleşti, Ialomiţa, unde, până acum, peste 70 de persoane au fost infectate cu coronavirus.

Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Urziceni i-au deschis dosar penal pentru gestul său.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.