Aglomerație și petreceri, aseară, în Parcul Herăstrău, exact ca înainte de pandemie. Sute de tineri s-au adunat la distracție, sfidând toate regulile impuse, și au petrecut pe muzica dată la maximum. Unii chiar au stat în grupuri, la terase, deși acestea nu au voie deocamdată să funcționeze. Abia spre miezul nopții, polițiștii au intervenit și i-au convins să plece acasă, informează realitatea.net

Aglomerație și petreceri, aseară, în Parcul Herăstrău, exact ca înainte de pandemie. Sute de tineri s-au adunat la distracție, sfidând toate regulile impuse, și au petrecut pe muzica dată la maximum. Unii chiar au stat în grupuri, la terase, deși acestea nu au voie deocamdată să funcționeze. Abia spre miezul nopții, polițiștii au intervenit și i-au convins să plece acasă. 

Pe imagini se văd grupuri de oameni care nu poartă măști, se distrează, se îmbrățișează, iar de regulile de distanțare nici nu poate fi vorba. În plus, se înghesuie și la cozi, în fața unor terase care servesc clienții, în ciuda faptului că ar trebui să fie închise. Iar unii dintre ei chiar stau pe scaune, la mese.

Imaginile au apărut pe rețelele de socializare și, spre miezul nopții, polițiștii au reușit să=i disperseze pe tineri și să-i trimită acasă. Într-o intervenție televizată, viceprimarul Aurelian Bădulescu a declarat că vina le aparține exclusiv proprietarilor care au deschis terasele și că astăzi va declanșa controale și le va ridica autorizațiile.

De altfel, aglomerație a fost în Parcul Herăstrău încă din timpul zilei. Tinerii au dat năvală și au petrecut la picnic, pe iarbă.

Jandarmii le-au cerut să respecte regulile de distanțare socială, fără succes însă, mai ales că până mâine, când intră în vigoare starea de alertă, nici nu se pot da amenzi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.