Coronavirusul a ucis un chirurg de la Spitalul Universitar. Este vorba de medicul Cătălin Bărbulescu, în vârstă de 62 de ani, care a pierdut luni seară lupta cu boala, potrivit realitatea.net. Anunțul privind decesul cunoscutului chirurg a fost făcut chiar pe pagina de facebook a Spitalului Universitar.

 

”Colegul nostru, dr Cătălin Bărbulescu a încetat din viaţă aseară. Gândul nostru să urmărească permanent de acum acest om bun. Spitalul Universitar de Urgenţă suferă azi prima pierdere în această luptă cu vremurile”, au anunțat colegii lui Cătălin Bărbulescu. 

Medicul Cătălin Bărbulescu suferea de mai multe afecțiuni: boală pulmonară obstructivă cronică (BPOC), hepatită C, diabet, sechele de tuberculoză, au declarat surse medicale pentru HotNews.ro. Doctorul a fost internat inițial la Institutul Matei Balș, iar din 7 mai se afla la Institutul Marius Nasta, unde luni seară s-a produs decesul, potrivit Realitatea PLUS. La începutul lunii aprilie, Grupul de Comunicare Strategică anunța că în Spitalul Universitar de Urgență București au fost depistate pozitiv cu coronavirus 35 de cadre medicale și 75 de pacienți, iar managerul Adriana Nica a fost demisă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.