Miercuri seară a plouat torențial în mai multe localități din județul Argeș așa după cum avertizau meteorologii.  Grindina și ploaia au făcut prăpăd, fiind distruse grădini de legume , de zarzavat dar și pomi. La Mioveni și în comuna Dârmănești particulele de gheață aveau mărimea unor nuci. 

Grindina și ploaia au făcut prăpăd în localități din Argeș! Vijeliile au rupt copaci fiind necesară intervenţia pompierilor.

Imagine

Detașamentul Mioveni a intervenit să îndepărteze doi copaci căzuți pe carosabil. Pomi rupţi au fost la Mioveni şi în comuna Merişani. Militarii au fost chemaţi şi după ce un acoperiş a fost smuls de pe un bloc din Mioveni, resturile căzând pe un autotuirsm.

Imagine

O familie din Miceşti a cerut ajutorul pompierilor după ce curtea le-as fost inundată din cauza ploii torenţiale. la Curtea de Argeş, de asemenea, unele străzi erau acoperite cu apă. În comuna Dârmăneşti şi la Mioveni a căzut grindină.

Imagine

Au fost distruse culturi, şi pomi fructiferi. În unel locuri, grindina avea mărimea unor nuci. A fost atât de abundentă încât, pe stradă s-a depus un strat gros, ca şi cum ar fi nins. 

 

Sursa: Realitatea de Arges

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.