Gabriela Firea consideră că incendiul care a izbucnit duminică într-un troleibuz cu călători în mers este „foarte bizar”. Primarul general al Capitalei a anunțat duminică, la câteva ore de la incendierea troleibuzului, incidentul este analizat de colegii săi pentru a verifica dacă nu este vorba și de un posibil sabotaj, potrivit realitatea.net

Gabriela Firea a declarat, duminică, la un post tv, că incidentul este unul „foarte bizar”, având în vedere că troleibuzul a trecut printr-o revizie la data de 29 mai și chiar sâmbătă seara.

„Este ceva foarte bizar ce s-a întâmplat. Pentru că troleibuzul, deși destul de vechi, a avut revizia făcută chiar aseară (sâmbătă – n.red.) Este vorba de un troleibuz românesc. 

Comisia noastră care analizează acest accident va trebui să afle în ce fel a fost făcută această revizie, dacă era o problemă tehnică care ar fi trebuit să fie constatată, sau nu exista o problemă tehnică, și atunci de ce a apărut pe traseu.

Este vorba despre un troleibuz românesc, care împreună cu alte 99 au fost realizate acum peste 15 ani de către societatea Astra din Arad. (…) Parcul auto al STB era foarte învechit acum patru ani. (…) 

Este o ședință tehnică la care participă toți colegii noștri din zona tehnică, se va afla cu claritate și certitudine care este motivul scurtcircuitului și ce a stat la baza declanșării acestuia.

Colegii m-au informat că acest troleibuz a avut revizia făcută și aseară (sâmbătă – n.red.) și pe data de 29 mai. Deci nu se poate spune că nu a intrat în programarea obișnuită de revizie.

Nu vă ascund faptul că sunt colegi de-ai noștri care, pur și simplu având în vedere că chiar aseară a fost făcută revizia și azi s-a întâmplat un incident atât de mare, încearcă să descopere dacă nu este vorba despre un sabotaj. Ne gândim la orice, dar nu vreau să anticipez. Vom da către anchetatori toate elementele tehnice pe care le vom descoperi în cursul zilei de astăzi și mâine. Este posibil orice”, a declarat edilul Capitalei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.