“În cadrul ședinței care a avut loc astăzi, membrii Consiliului de Administrație al CN UNIFARM SA au aprobat constatarea suspendării de drept a contractului de director general al d-lui. Ionel Adrian începând cu data de 23 iunie 2020, dar nu mai târziu de data de 14 iulie 2020, data încetării de drept a mandatului de director general”, anunță Ministerul Sănătății.

Măsura vine în urma Ordonanței procurorilor din cadrul Direcției Naționale Anticorupție de punere în acțiune a urmăririi penale si luarea măsurii controlului judiciar timp de 60 zile, precum și a măsurii complemenatre de a nu exercita funcția de director general și administrator la CN Unifarm SA.

De asemenea, membrii Consiliului de Administrație au decis numirea lui Ionuț Ionescu în funcția de director general interimar al societății pe o durată de maxim 4 luni.

Eugen Adrian Ionel este cercetat sub control judiciar de către DNA, după ce ar fi cerut 760.000 de euro de la un intermediar care reprezenta o firmă, pentru atribuirea unui contract de achiziţie de echipamente de protecţie împotriva coronavirusului.

Sursa: Realitatea de Bucuresti

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.