De mai bine de o lună de zile, două străzi din centrul Capitalei arată ca un adevărat șantier. Bucureștenii sunt extrem de revoltați. Strada oricum este îngustă, dar acum accesul este și mai îngreunat, potrivit realitatea.net

În plină pandemie, centrul Capitalei arată ca un adevărat șantier.

De mai bine de o lună de zile, pe două străzi din centrul Capitalei, Strada Sevastopol și Strada Frumoasa, se lucrează la foc continuu. Muncitorii lucrează la o conductă de gaze, însă bucureștenii sunt extrem de revoltați de ceea ce se întâmplă.

„A început pe Sevastopol lucrarea, după care a continuat aici. Acolo au finalizat destul de repede. Aici durezază ceva mai mult. Ne-a deranjat, vă dați seama… Ce vreți să facem? Nu găsim locuri de parcare, și așa nu sunt. Au fost și alte probleme de natură tehnică, în sensul că au spart o țeavă de apă”, spune un locuitor din zonă nemulțumit. 

Muncitorii spun însă că, într-o săptămână, lucrarea va fi gata.

„Noi am pus o nouă conductă, la coloana veche n-am umblat și nici nu se va umbla. Noi acum refacem ce s-a mai stricat, se va curăța, se va pune asfalt nou”, spune un munictor.

Echipa Realitatea PLUS a stat de vorbă și cu reprezentanții Distrigaz, firma care asigură alimentarea cu gaze pe cele două străzi. Aceștia spun că în timpul lucrărilor nu s-a pus problema întreruperii gazelor. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.