Primarul Sectorului 1, Dan Tudorache, anunţă construcţia „celui mai modern spital de urgenţă din Bucureşti”, cu o mie de paturi şi 60 de linii de gardă – Spitalul „Sfântul Vasile cel Mare”. Investiţia este estimată la jumătate de miliard de euro și va fi gata în trei ani. 

Spitalul „Sfântul Vasile cel Mare” va fi construit în Sectorul 1 şi va fi cel mai modern spital de urgenţă din Bucureşti, a anunţat primarul Sectorului 1, Daniel Tudoarache.

„Acest spital are 1.015 paturi, peste 135.000 mp, 37 săli de operație, heliport. Eu consider că este un proiect care va schimba fața sectorului 1 și a Bucureștiului. Un astfel de proiect se termină în maximum trei ani de zile de când încep. Eu îmi doresc ca, după de data de 30 iulie, când va fi depunerea ofertelor, să avem un câștigător care efectiv să înceapă și construcția”, a declarat primarul sectorului 1, Dan Tudorache. 

Cât costă un astfel de spital? Aproximativ jumătate de miliard de euro.

„Noi l-am estimat undeva la jumătate de miliard de euro. Este un proiect care nu a fost făcut în 30 de ani. În momentul de față, compania de investiții a Primăriei are în buget 55 de milioane economisiți de noi pentru realizarea acestui proiect”, a mai spus Tudorache. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.