Senatorul PNL Vergil Chițac, primul parlamentar infectat cu noul coronavirus, a povestit, marți seară, la emisiunea “Legile Puterii” de la Realitatea Plus, cum l-a afectat boala. Liberalul le-a transmis și un mesaj celor care nu cred în această pandemie. “Nu este o poveste, este o realitate”, spune Vergil Chițac.

“Eu am avut o formă de la mediu spre severă, nicidecum foarte gravă. E o boală care afecteaza plămânii, m-am refăcut, dar nu este o poveste, este o realitate. Dacă sunt care nu cred în boală să meargă în spitale să vadă. Astea chiar nu sunt povești”, a declarat Vergil Chițac, la Realitatea Plus.

Liberalul a criticat dur PSD-ul pentru retorica legată de noul coronavirus.

“Toată retorica PSD-ului legat de subiectul Covid e atâta de aberantă și nici ei nu mai știu ce să spună. Într-o primă fază spuneau că trebuie ridicate toate restricțiile, că economia se va duce în jos, vom avea deficit. Acum că nu au fost ridicate restricțiile și PNL a luat măsuri corecte și prudenți și când numărul de infectări a crescut, spun că e vina PNL-ului că nu știe să gestioneze boala. Ciolacu a mai avut o intervenție că testele au fost manipulate, adica sunt prea multe teste tocmai pentru că PNL nu vrea să înlăture restricțiile. Deci al treilea om în stat dădea acest semnal.

Trebuie spus că între 30 și 40 la sută din români cred că nu există Covid, deci domnul Ciolacu se alătură unui cor de dezinformare care nu cuprinde numai România, menit să sădească ideea că nu suntem în stare ca națiune să stăpânim această boală. Dacă tu, al treila om în stat, dai un astfel de semnal, la ce să ne așteptăm noi de la oameni?

Și oricum, care ar fi fost vina unui Guvern că face mai multe teste? Care ar fi fost problema?”, a completat Vergil Chițac.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.