Focar de coronavirus la Institutul Național de Neurologie din Capitală, unde 22 de persoane sunt infectate. Este vorba despre șapte pacienți și 15 cadre medicale, toți asimptomatici, informează Realitatea PLUS.

Toți pacienții și cadrele medicale se aflau la secția de Terapie Intensivă și au fost transferați la cele doua spitale de boli infecțioase din Bucrești, Victor Babeș, respectiv Matei Balș. 

Totul a pornit de la o pacientă, spun reprezentanții Institutului de Neurologie din Capitală. În acest moment, secția ATI este închisă pentru a se face dezinfecția. Reprezentanții instituției susțin și că testele în cazul celor 22 de persoane diagnosticate cu COVID-19 s-au făcut la o clinică privată.

Ulterior, însă, cei șapte pacienți au refăcut testele, iar pentru trei dintre ei aceștia au ieșit negative. La fel s-a întâmplat și în cazul a două cadre medicale. Practic, conform celei de-a doua testări, trei dintre cei șapte pacienți și două dintre cele 15 cadre medicale nu ar fi infectate cu coronavirus. 

Situația acestora este acum analizată pentru a se lua o decizie, reprezentanții unuităților medicale unde au fost internați pacienții urmând a fi informați.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.