Tot mai multe cazuri de coronavirus și tot mai multă iresponsabilitate din partea populiștilor de la PSD și partidulețelor arondate.

Am ajuns la 450 de cazuri noi de coronavirus, în 24 de ore și încă sunt politicieni care plătesc postări pe internet în care îndeamnă la nerespectarea regulilor și neagă realitatea pericolului! Oare acești oameni nu au niciun Dumnezeu?

Oare acești oameni ne urăsc atât de mult? Nu au și ei părinți și bunici? Dacă de noi toți nu le pasă, nu le pasă măcar de cei dragi lor? Pentru că joaca asta electorală e despre sănătatea populației! Cât de ticălos poți fi să le spui bătrânilor că boala nu există, să îi faci astfel să nu mai creadă că e esențial să se protejeze de virus…

În loc să îndemne la responsabilitate, acești disperați după voturi, se gândesc la ceva mult mai “inteligent”- să umble din ușă în ușă, să îi pună pe cei în vârstă să semneze că vor pensii mai mari! Dar nu vreți să faceți un referendum să ne întrebați dacă ne place să respirăm?

Altă dată propagandiștii parcă erau mai isteți…

Există o linie roșie care nu ar trebui depășită niciodată- acolo unde e vorba despre sănătatea oamenilor, nu ar trebui să încapă manipularea și propaganda! Cine răspunde pentru numărul în creștere de oameni bolnavi? Cine răspunde pentru secțiile de terapie intensivă pline? Cine răspunde pentru faptul că România ajunge în zona roșie și ne vor fi închise din ce în ce mai multe granițe, pentru că la noi gradul de transmitere al COVID este mult peste media din Uniunea Europeană?

V-ați jucat cu justiția cum ați vrut voi! Ani de zile, sub ochii îngrijorați ai instituțiilor europene și ai românilor onești, în încercarea voastră disperată de a scăpa de pușcărie! Azi ați trecut la nivelul următor… vă jucați cu sănătatea noastră! Oare aveți vreo limită?

Sursa: Realitatea de Bucuresti

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.