Canicula politică a început să facă victime- „Vom prezenta și un program de guvernare pe termen scurt. Dorim să mergem cu o propunere de prim-ministru, susținută de toate forțele politice. (…) Noi vom depune o moțiune de cenzura și 100% această moțiune va trece”.

Enormități la foc automat, servite în vreme de pandemie de interimarul șef PSD, Marcel Ciolacu. Nici nu știi de unde să începi analiza – program de guvernare pe termen scurt, promite PSD-ul, pentru că cel pe termen lung a rămas doar la nivel de promisiune de campanie și se gândesc probabil că în unul scurt încap mai puține minciuni, deci mai puține lucruri de neîndeplinit. Program de guvernare pe termen scurt înseamnă probabil doar un rezumat de manipulare- poate vreo 4 spitale regionale, în loc de 8 și doar câteva zeci de autostrăzi….

Apoi, liderul provizoriu de la PSD spune că vor veni cu o propunere pe premier susținută de TOATE forțele politice. A uitat să precizeze dacă este vorba despre
toate forțele politice din sistemul nostru solar sau din galaxie, o precizare esențială totuși. Dacă ne uităm la variantele de care dispune în partid, probabil că se gândește la Tudose, Grindeanu sau Vasilescu, doar că în PSD niciunul nu e susținut nici măcar de toate forțele din partid…

PSD mai anunță și că va depune sută la sută o moțiune de cenzură. Mai urmează ca domnul Ciolacu să se jure pe roșu că face asta…nu de alta, dar trebuie să dea un semnal de forță în partid, unde așteaptă după colț fălcile neiertătoare ale Congresului… Ce mai contează ce spune Constituția, că nu se pot depune două moțiuni de cenzură în aceeași sesiune parlamentară și că sesiunea extraordinară nu are statutul unei noi sesiuni ordinare. Dacă activul de partid e mulțumit, domnul Ciolacu poate să promită orice!

Doar că, domnilor politicieni, ce ar fi să ne mai lăsați cu toate aceste mizerii de campanie și să vă întoarceți cu responsabilitate la sănătatea poporului, pe care se presupune că ar trebui să îl protejați și reprezentați! Suntem în vârf de pandemie, confiscați pe rând toate instrumentele statului menite să ne protejeze  și vă frământă doar voturile din toamnă! Meritați o lecție din partea românilor- să fiți scoși, prin votul celor mulți, în afara politicii, în afara istoriei. Și să rămâneți acolo până întelegeți că sănătatea oamenilor nu e subiect de campanie electorală!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.