Avem, în sfârșit, modelul corect de politician “cu de toate”! Mândru de funcția dobândită cu greu, gata să pună la punct pe oricine îi nesocotește statutul de demnitar, sigur pe el, conștient că legile nu trebuie să i se aplice, iute la scandal și cu … maioneză. 

Doi deputați PSD, pe numele lor din buletin – Adrian Solomon și Irinel Stativă – au demonstrat că ei sunt tăcuți sau … nevorbitori doar în Parlament, la shaormerie prind glas și găsesc tribuna potrivită pentru a se exprima după simțirea lor pesedistă!  

Cei doi au refuzat să poarte mască, într-o shaormerie, au făcut mare scandal și poliția a fost chemată de patronul localului. Au și fost amendați, dar au continuat scandalul și după sosirea poliției! Ca să înțelegeți bine cine sunt personajele- Adrian Solomon este chiar președintele comisiei de muncă din Camera Deputaților, o funcție de la înălțimea căreia și-a permis să îi amenințe pe polițiști că vor rămâne fără loc de muncă! Păi la ce altceva vă așteptați? Să se ocupe să facă locuri de muncă sau să se asigure că votanții lor sunt respectați la locul de muncă? Parlamentarii shaormă i-au certat pe polițiști că sunt plătiți din banii lor. Vai de mine! Cum așa? Dar dumneavoastră, domnilor Solomon și Stativă, din ce bani vă cumpărați shaorma? Poate că tocmai din banii acelor polițiști și ai noștri, ai tuturor! 

Oamenii aceștia abia leagă două vorbe dacă îi întreabă un jurnalist ceva prin Parlament, dar la shaormerie sunt lideri de opinie, sunt influenceri! Știu ei care e treaba cu castraveții murați și drepturile demnitarilor de a nu respecta legea! 

Să nu uităm că vorbim totuși de doi reprezentanți ai partidului care se luptă cu toată forța să ne convingă că pandemia nu există și că masca sanitară e un căluș! 

„Eroii” de la shaormerie i-au pus bine la punct pe polițiști, tradiția la partidul lor fiind oricum să calce în picioare tot ce înseamnă lege și autoritate a statului. Polițiștilor le-au spus că nu ar fi demni de uniforma lor și că nu au decât o școală de trei luni. Dacă ar fi venit această replică de la niște savanți de la Academia Română … Dar “hehe”, cum ar spune președinta lor de la femei, fostul premier și candidat la prezidențiale, Viorica Dăncilă.

La PSD e important doar să zici că ești mândru că ești român, gramatica limbii române poți să o faci shaorma.

Una peste alta, scena de la local, cu cei doi pesediști guralivi împotriva legii este tabloul perfect al zilelor pe care le parcurgem acum – cu instituții măcelărite de infractori, legi făcute doar pentru cei mici, manipulare cât cuprinde și fuga disperată după voturi.

O shaorma cu de toate, marca PSD!

Sursa: Realitatea de Bucuresti

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.