Există un partid în țara asta care instinctiv sare în apărarea celui care încalcă legea. Trebuie să fie ceva în sânge, că altă explicație nu am…

Parlamentarii scandalagii de la shaormerie, care au pus ieri maioneză pe legile României, au fost primiți cu multă căldură părintească, acasă la ei, in PSD. Partidul nu sancționează derapajul, în schimb, întreabă pe mai multe voci, inclusiv prin președinte și purtător de cuvânt, care e adevărul că sigur presa a relatat altceva decât s-a petrecut în realitate.

Doar că marii bărbați de stat, care se luptă cu casierul de la local, nu au luat în calcul că isprăvile lor au fost și înregistrate de camerele de supraveghere. Nici șefii lor de la partid nu au anticipat asta și au sărit grabnic să apere onoarea aleșilor deranjați de un “Mustafa” și vreo doi polițiști cu “școală de trei luni”.

Ce putem noi să facem? Suntem vinovați! Nu suntem în stare ca neam și țară să ne ocrotim mai bine nesimțitii.
Altfel, epidemia e în vârf în România. Celelalte țări încep să își ferească cetățenii de noi…azi Austria emite avertizare de călătorie pentru România și se alătură unei liste întregi de țări care au luat deja măsuri similare.

Între timp, cu un ochi la alegerile din partid și cu altul la cele din afara lui, Ciolacu nu mai are un al treilea ochi și pentru dezastrul sanitar din România. Amenință iar că PSD nu va vota legea PNL despre măsurile obligatorii pentru ținerea sub control a pandemiei. Ce le pasă lor- mai mulți bolnavi, mai multe șanse de câștig. E campania de primăvară-vară propusă de PSD.

Câștigătorii vor fi recompensați ca și altă dată cu aceeași shaorma cu minciuni picante! Pofta bună!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.