Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean  Vrancea, cu sprijinul polițiștilor din cadrul I.G.P.R- Direcția de Ordine Publică au efectuat 12 percheziții domiciliare în județele Vrancea, Galați, Călărași și municipiul București, la nouă persoane juridice și trei persoane fizice, precum și două controale în fondul forestier, în cadrul cărora au fost indisponibilizați  81.38 m.c. de material lemnos.

Astfel, la data de 8 iulie, acțiunea a avut loc sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Vrancea, pentru probarea activității infracționale a unor persoane fizice și juridice bănuite de ilegalități în domeniul silvic și conexe acestuia.

În urma activităților desfășurate, au fost ridicate documentele financiar-contabile necesare soluționării cauzei și au fost indisponibilizați 81.38 m.c. de material lemnos (cherestea și lemn foc), în valoare totală de 52.613,6 lei. De asemenea, s-a constatat o lipsă în depozitele de profil a cantității de aproximativ 150, m.c. de material lemnos (cherestea), în valoarea de 108.576 de lei. Totodată, au fost conduse la sediul poliției patru persoane, în vederea audierii.

La acțiune au participat polițiști din cadrul inspectoratelor de poliție județene Călărași și Galați, luptători ai serviciilor pentru acțiuni speciale Vrancea, Călărași, București și jandarmi din cadrul Inspectoratului Județean de Jandarmi Vrancea.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.