Raed Arafat a declarat ca exista o tendinta clara de crestere a numarului de cazuri si nu se pune problema unei noi etape de relaxare.

“Nu ai cum să vezi 555 de cazuri şi să vii să spui că o să relaxăm în plus”, a afirmat Arafat la un post de știri.

”Haideţi să vedem ce urmează în următoarele zile. Până acum, ceea ce este cert este că trendul este crescător. Nu este descrescător, nici nu este stabil. Este un trend crescător. Toate datele arată acest lucru. În ultimele 14 zile am crescut, dacă nu greşesc, cu vreo 30 şi ceva la sută. Acesta este un semnal. Singura modalitate de a gestiona fără măsuri restrictive, pe care ştiu că nu le vrea nimeni, este ca populaţia să fie cât mai cooperantă şi să respecte regulile care au fost recomandate şi să nu mai asculte toate prostiile care se vehiculează pe reţelele de socializare”, a afirmat, miercuri seară, Raed Arafat.

”Am început să vedem oameni, personaje, care nu au nimic cu medicina. Mai sunt şi din medicină unii care combat ideea virusului, dar care sunt de specialităţi care nu au nicio relaţie cu partea aceasta, cu situaţiile de urgenţă, cu urgenţa, cu virusologia, nici cu bolile infecţioase”, a mai afirmat Arafat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.