Cum vă mai suportați ipocrizia, lideri măreți ai neamului românesc? Da, voi cei care culcați la pământ normalitatea țării, voi care vă bateți joc în fiecare zi de viitorul acestei țări! Nu aveți nimic sfânt- nici educația copiilor noștri nu v-a interesat vreodată, nici sănătatea noastră, a tuturor, nu vă mișcă vreun mușchi pe chipurile urâțite de minciună.

În zilele în care înregistrăm record negativ după record negativ de infectări cu coronavirus, PSD se dă specialist în boală și ne prescrie, din Parlament, rețeta ignoranței și a nerespectării legii. Ei sunt mai buni decât medicii, ei știu mai bine cum se face față unei pandemii.

Și-au încordat mușchii în Comisia juridică să modifice legea carantinei și izolării persoanelor infectate sau suspecte de noul coronavirus. La dezbatere au fost invitați reprezentanții unor ONG-uri care promovează teoriile conspirației sau cadre medicale care se opun vaccinării și nu recunosc gravitatea pandemiei.

Păi cu cine vă așteptați să se consulte PSD?

Specialist epidemiolog șef e mai nou și Varujan Vosganian. Și-a luat licența medicală, probabil după ce s-a vindecat de problemele penale cu ajutorul mirului…sau o fi făcut ceva cursuri online de medicină cu „Doctor House” și „Anatomia lui Grey”, în vreme de pandemie, direct din sufragerie.

Acum, „doctor” Vosganian anunță omenirea că virusul e vlăguit, că “sunt ultimele zvâcniri ale ghiaurului.” Asta îi indică probabil testele din laboratorul parlamentar. Mai așteptăm acum ca domnul Vosganian să anunțe mapamondul că a descoperit și vaccinul anti-Covid.

Bine că Marcel Ciolacu a sunat la shaormerie, să își ceară scuze în numele colegilor bădărani. S-a făcut dreptate!

PSD-ul nu rămâne flămând, își poate comanda în continuare shaorma cu de toate. Nu de alta, dar pentru așa spectacol de prostii trebuie să fie bine hrăniți.

Sursa: Realitatea Din PNL

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.