Sâmbătă, 11 iulie, la ora 18.13, poliţiştii Secţiei nr.9 de Poliţie Rurală Cefa au fost sesizaţi în urma unui apel primit de Inspectoratul de Poliţie Judeţean Bihor prin S.N.U.A.U. 112 de la o femeie de 58 de ani, din localitatea Sânnicolau Român, judeţul Bihor că, în timp ce se afla pe o stradă din localitatea de domiciliu, ar fi fost lovită cu pumnul la nivelul feţei de un tânăr de 24 de ani, din Bucureşti, care locuieşte fără forme legale în comuna Sânicolau Român.

Poliţiştii bihoreni s-au deplasat cu operativitate la faţa locului şi l-au depistat pe tânărul bănuit de comiterea agresiunii.

În urma cercetărilor efectuate la faţa locului de poliţiştii Secţiei nr.9 de Poliţie Rurală Cefa, împreună cu cei ai Serviciului de Investigaţii Criminale, ai Serviciului Criminalistic, sub supravegherea  unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Salonta, tânărul de 24 de ani este bănuit că, anterior agresiunii asupra femeii, ar fi pătruns în curtea imobilului unui bărbat de 70 de ani, din Sânicolau Român, cu pretextul că îi va tăia lemne de foc, însă, ulterior, i-ar fi aplicat septuagenarului şi soţiei acestuia, tot de 70 de ani, mai multe lovituri cu un obiect contondent (burlan), ar fi pătruns în locuinţa acestora fără acordul lor şi ar fi sustras 1.500 de lei şi o bicicletă.

Prejudiciul a fost recuperat integral de poliţişti de la cel în cauză.

În urma administrării probatoriului în cauză, poliţiştii Secţiei nr.9 de Poliţie Rurală Cefa l-au reţinut pe tânărul de 24 de ani, pentru 24 de ore, în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bihor.

Duminică, 12 iulie, acesta a fost prezentat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Salonta, iar procurorul s-a adresat Judecătoriei Salonta, cu propunere de arestare preventivă, sub aspectul comiterii infracţiunilor de tâlhărie calificată şi lovire sau alte violenţe. Judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Salonta a admis propunerea procurorului şi a emis pe numele tânărului de 24 de ani un mandat de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile.

Poliţiştii Secţiei nr.9 de Poliţie Rurală Cefa continuă cercetările sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Salonta, pentru documentarea întregii eventuale activităţi infracţionale a celui în cauză.

Sursa: Realitatea de Bihor

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.