Invitat la emisiunea ”Legile Puterii” de la Realitatea Plus, acesta a vorbit și despre importanța fondurilor europene pentru țara noastră.

 

”Relaxarea a fost încurajată de politicieni populiști. A fost o mare doză de iresponsabilite. Au fost lansate și teorii ale conspirației, a fost discreditat mesajul specialiștilor. Pe o tendință firească a oamenilor de a se relaxa, s-au cățărat niște politicieni PSD care au amplificat această relaxare. Cred că societatea începe să conștientizeze pericolul. (….) Decizia CCR produce efecte când este publicată în Monitorul Oifical, dar nimeni nu o oprea să dea un comunicat de presă astfel încât Guvernul și Parlamentul să aibă timp să adopte legea”, a spus Nicușor Dan, nemulțumit de vidul legislativ legat de măsurile privind izolarea și carantina.

Despre atitudinea deputatului PSD Cătălin Rădulescu, amendat recent pentru că nu purta mască într-o benzinărie, Dan a spus că ”este un apel la anarhie, de fapt.”

”Cătălin Rădulescu este, totuși, un parlamentar al României. E trist pentru că exact publicul acestui partid este cel mai vulnerabil”, a subliniat deputatul.

Întrebat despre fondurile obținute de România la recentul summit de la Bruxelles și comentariile negative făcute de social-democrați, Nicușor Dan a spus, la Realitatea Plus, că ”acești 80 de miliarde de euro sunt exact de 1.500 de ori mai mult decât a investit Primarul Capitalei, în patru ani de mandat, în infrastructura Bucureștiului.”

”Dacă vrei să ajuți un om sărac, nu îi duci 100 de kilograme de pește, ci o barcă și o undiță, să înceapă să pescuiască singur. Banii europeni au scopul de a dezvolta economia. Sunt foarte multe lucruri necesare pe care le putem face cu acești bani, precum metroul de suprafață”, a mai transmis deputatul, la Realitatea Plus.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.