Rezultatele testelor celor cinci contacţi direcţi, colegi de birou, ai cazului pozitiv de la DSP Bucureşti arată că încă două persoane au fost depistate cu noul coronavirus, conform raportării conducerii Direcţiei, a informat sâmbătă Ministerul Sănătăţii, potrivit Agerpres.

Potrivit sursei citate, cele două persoane se află izolate la domiciliu încă de luni, sunt asimptomatice şi vor fi internate în cursul zilei de sâmbătă într-o unitate de specialitate. De asemenea, MS menţionează că în cadrul clădirii din strada Avrig s-au realizat operaţiuni de dezinfecţie şi nebulizare.

Ministerul Sănătăţii a precizat vineri că, potrivit unei informări a Direcţiei de Sănătate Publică Bucureşti, rezultatele celor 57 de probe recoltate de la personalul din cadrul DSP, sediul din strada Avrig, sunt negative.

Un medic de la DSP Bucureşti a anunţat luni că este pozitiv la testul COVID. „O doamnă doctor depistată pozitiv a avut cinci contacţi direcţi, toţi sunt în izolare în acest moment şi sunt 14 care s-au autodenunţat ca şi contacţi direcţi, urmând ca astăzi să fie testaţi fiecare dintre ei”, afirma, joi, ministrul Sănătăţii, Nelu Tătaru. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.