Primarul municipiului Cluj-Napoca a fost invitat prin video-telefon în emisiunea „ Legile Puterii”, de la Realitatea PLUS, talk-show moderat de Mădălina Dobrovolschi. Fostul premier a comentat declarațiile președintelui Iohannis, dar și reacția PSD-ului, care amenință cu moțiune de cenzură.

Emil Boc: „În starea de urgență, lucrurile au fost ținute foarte bine sub control. Când a intrat majoritatea PSD la butroane, s-a petrecut acest haos. Din nefericire, acest haos este pe seama cetățenilor români. Nu politicienii suferă din cauza pandemiei. Ceea ce s-a întâmplat în Lombardia, putea fi un model de bună practică pentru noi. La noi am văzut politicieni de la PSD instigând la nepurtarea măștii. Nu o să vină Europa să ne învețe să respectăm măsurile de distanțare și purtarea măștii. Esența PSD-ului când ajunge la guvernare: haos.

Ne apropiem de 700.000 de decese la nivel mondial. Nu este de joacă cu virusul. Am așteptări de la românii responsabili, nu de la PSD. La Cluj sunt oameni cu simț civic și cu solidaritate socială, care le atrag altora atenția să-și pună mască atunci când se urcă în autobuz. Guvernul face tot ce îi stă în putință: a suplimentat fondurile CoVID,  a mărit numărul de paturi de la ATI. Agravarea crizei CoVID închide spitale unde se tratează altfel de pacienți, iar spitalele acestea trebuie să devină spitale de suport CoVID.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.