PSD este nemulțumit de nivelul de haos din România și ne promite un haos adevărat, cum numai ei ar ști să facă! Este chiar promisiunea liderului lor de partid! Nu vă vine să credeți? Marcel Ciolacu a declarat exact următoarele- “Un haos mai mare decât e acum nu poate fi creat nici măcar de PSD sau opoziție. De aceea am hotărât depunerea unei moțiuni de cenzură în luna august.”

Este clar acum și apreciem și sinceritatea, domnule Ciolacu! Fiind specialiști în haos, pesediștii își dau seama că nu se poate obține perfecțiunea decât dacă peste criza sanitară și economică vor suprapune și o criză politică. 

Trecând de penibilul acestei declarații, acești oameni, care se impiedică zilnic în limba română, fac mult rău, așa cum a arătat președintele Klaus Iohannis- se fac vinovați că au luat din mâna guvernului legile necesare în plină pandemie și cu un cinism inimaginabil au generat o criză sanitară. Nu le ajunge! Vor acum și criză politică! Peste criza economică desigur! O rețetă perfectă de haos…

Așa de mare să le fie disperarea după voturi? În mod sigur, da! Altfel nu intrau în viteză maximă și nu își votau în timp record de 3 ore legea care le permite să decidă ei în Parlament când vor fi alegerile parlamentare. Cu scopul clar de a încerca să își prelungească supremația! 

Sunt vinovați de explozia cazurilor de coronavirus și chiar dacă ei arată cu degetul spre alții, declarațiile și acțiunile lor nu pot fi șterse! Iată câteva: 

Despre prelungirea stării de alertă, PSD spunea – “încă o lună pierdută pentru cetățeni și pentru economie” și completa Ciolacu- „În niciun caz NU vom permite transformarea țării în lagăr medical! Guvernarea PNL a produs numai aberații! Pe bandă rulantă. Însă, cei care suferă din cauza incompetenței crase a PNL sunt românii!”. Galeria era susținută de purtătorul lor de cuvânt -“O să-mi dau masca jos, suntem suficient de departe unii de alții, este foarte greu să vorbim cu căluș la gură, cum ar vrea unii-alții”. Și tot Romașcanu zicea-„Vrem să evităm abuzurile. Unul dintre ele – portul măştii. Nu a fost obligatoriu în starea de urgenţă, este obligatoriu în starea de alertă.”

Dar liderii locali PSD ce îndemnau populația să facă? Iată-l pe Dumitru Buzatu- „Vreţi să ne luăm la bătaie, ce vreţi să facem? Sunteţi într-un cadru instituţional, nu puteţi să mă obligaţi pe mine, nu puteţi! (…) Nu vreau să port mască şi autorităţile competente pot lua măsurile de rigoare”

Și tot din mândrețea de specialiști PSD, să nu îl uităm cumva pe Cătălin Rădulescu- „Eu am înţeles că prin termoscanare deja se accesează toate datele personale, deci e fără acordul persoanei. Nu se respectă legea care îţi asigură dreptul la informaţii private”.

Tot de la PSD am aflat, în plină explozie a cazurilor de îmbolnăviri că legea carantinei e rea pentru că „izolarea este un abuz”, că se „confiscă abuziv bunurile românilor”, iar cap de listă era pericolul ca statul să ne ia copiii. Sigur vă amintiți de spaimele lui Ioan Arsene, de la Neamț- “Eu nu vreau să mă trezesc în situația în care eu sau familia mea să fim luați de pe stradă de poliția medicală. Vreau ca copiii noștri, dacă suntem infectați, să fie luați de cineva din familie, nu de către stat”…

Și câte și mai câte! Nu există nicio responsabilitate penală pentru toate aceste lucruri, când urmarea se vede în zădărnicirea luptei cu boala și evident, creșterea numărului celor bolnavi, numărul mare de decese?  

Chiar nu vă e rușine?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.