Gabriela Firea a reacționat după anunțul privind candidații comuni ai Dreptei la Capitală pentru alegerile locale din toamnă. „Bulversant! Teribil! Eclatant! Vezuvian!! Dacă nu ar fi de râs, ar fi chiar de plâns!”, a scris primarul general, într-un mesaj pe Facebook, despre contracandidații săi.

 Într-o postare pe Facebook, Gabriela Firea spune că se afla în grădină „printre roșiile și ardeii din grădinița mamei” când a tot fost sunată pentru o reacție după anunțul făcut de premierul Ludovic Orban despre candidații comuni pentru București după negocierile PNL cu USR-PLUS, fără PMP.

Premierul Ludovic Orban, președinte PNL, a făcut, sâmbătă după-amiază, marele anunț despre  candidatul comun cu USR-PLUS la Primăria generală a Capitalei – Nicușor Dan, după mai multe ore de negocieri. Anterior, conducerea PNL a validat candidaturile pentru București.

„Cum stateam eu asa printre rosiile si ardeii din gradinita mamei, dar nu degeaba , mai un plivit/copilit, care cum ii zice, tot aia e, incepura deodata sa curga mesajele prin telefon : reactie, reactie, vrem o reactie! La ce? Ce a bubuit? Ce s-a intamplat?? (…)

S-a unit “dreapta”!! Wooooowww!!! Cine?? Partidele de dreapta!! Tare de tot!! Bulversant! Teribil! Eclatant! Vezuvian!! Dacă nu ar fi de ras, ar fi chiar de plâns!”, a scris primarul general pe Facebook.

Gabriela Firea continuă atacurile la adresa Guvernuui liberal și ironizează „unirea Dreptei”:

„Asta era problema nationala! Asta era problema Capitalei! Aveam de toate dar nu aveam “dreapta” unita! Unita sa ce? Sa fure? Sa minta? Sa aduca in posturi-cheie semidocti, rubedenii, sa transfere haosul din Guvern la Primarie?

Sa dea tunuri de genul Unifarm? Sa dea retrocedari de genul tranzactiei pentru fratii Micula, sa scoata patrimoniul la vanzare pe 2 lei, sa readuca cele 4-5 firmele capusa care au subjugat bugetul Capitalei?

Asta au facut la guvernare, asta vor sa faca si prin primarii si consilii judetene! (…) Ce reactie pot sa am? Una de dezgust pentru manipularea pe care o practica! (…) Sunt din ce in ce mai multi care nu mai rezoneaza la parodia cu “dreapta unita”!”, este de părere primarul general.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.