Pentru mulți politicieni, campania electorală presupune o suspendare a logicii și a bunului simț. Promit orice, conștienți că o dată votați nu îi mai întreabă nimeni dacă au și realizat ceva … totul într-o halucinantă competiție de livrat publicului lucruri trăsnite.

Și dacă tot am stabilit că acești oameni trăiesc și grăiesc având logica suspendată, nu trebuie să ne mai mire o inițiativă politică precum cea a marelui liberal pesedizat, Călin Popescu Tăriceanu, cel care propune, nici mai mult nici mai puțin decât – suspendarea președintelui Klaus Iohannis!

Spune Tăriceanu, cuprins de o bărbăție politică demnă de cauze mărețe, că nu e suficient să dea jos guvernul Orban, trebuie mers cu decapitările mai departe! Spre Cotroceni, unde, ne mai relatează adevăratul liberal de la pesede, s-ar topi lingouri de aur pentru presupuse medalii acordate medicilor propagandiști, care au manipulat poporul!

Oare la ce filme se uită domnul Tăriceanu, în vremuri de pandemie? Să îi ia cineva telecomanda din mână, că prea e fan “Ciolacu-Doctor Haos”.

În prag de alegeri parlamentare, e foarte potrivit să ne gândim la credibilitate politică, la legimitatea politicianului care ne cere votul! Cât de legitim e un personaj cu o zestre politică de 3, maxim 4 procente să plănuiască suspendarea unui președinte care și-a câștigat mandatul acum câteva luni prin votul a peste 6,5 milioane de români?

Cât se mai joacă acești politruci de-a instituțiile statului, săpând în fiecare zi la tot de înseamnă legitimitate, autoritate, credibilitate! După ce s-au războit cum au știut mai bine cu legile justiției, cu statul de drept, acum au o altă țintă – sănătatea noastră! Semn că nu au niciun subiect tabu, pentru bălăcăreala politică!

Doar votul nostru îi mai poate suspenda! Ei sunt conștienți de asta și luptă cu toată forța să ne țină departe de ziua votului! E singura lor șansă de supraviețuire și pentru asta vor arunca totul în luptă, inclusiv generarea intenționată a unei crize santiare!

Urmează zile grele și trebuie să avem nervii tari…

Sursa: Realitatea de Bucuresti

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.