Un tânăr în vârstă de 21 de ani, din Bucureşti, a fost reținut, luni, fiind cercetat după ce a furat o mașină parcată în Craiova. 

Potrivit IPJ Dolj, autoturismul era parcat pe Bulevardul Decebal din Craiova, neasigurat şi avea cheile în interior.

După comiterea faptei, tânărul a fost depistat în trafic de poliţişti din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Teleorman, pe raza comunei Nanu, acesta fiind preluat pentru cercetări de poliţiştii Secţiei 3 Poliţie Craiova.

De asemenea, din verificările efectuate, poliţiştii au stabilit că bărbatul nu avea permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, faţă de acesta fiind dispusă anterior măsura controlului judiciar pentru o perioadă de 60 de zile, pentru comiterea unei fapte asemănătoare.

„Pentru fapta anterioară, comisă la data de 8 august, în localitatea Podari, cel în cauză fusese reţinut pentru 24 de ore de poliţişti din cadrul Poliţiei Oraşului Segarcea. Astfel, ca şi în cazul precedent, autoturismul a fost recuperat şi restituit persoanei vătămate, iar în baza probatoriului administrat, poliţiştii au reţinut pentru 24 de ore persoana în cauză, urmând ca acesta să fie prezentat unităţii de parchet cu propunerile corespunzătoare”, informează IPJ Dolj.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.