Un copil în vârstă de șapte ani a murit călcat pe trecerea de pietoni, la Bragadiru. Conducatorul auto a fost reținut și va fi dus în fața judecătorilor cu propunere de arestare preventivă, potrivit realitatea.net

La fața locului s-au deplasat imediat polițiștii orașului Bragadiru, pentru efectuarea activităților specifice din competență, iar din primele verificări a rezultat faptul că un bărbat, în vârstă de 31 de ani, în timp ce conducea un autoturism pe DN6, în comuna Cornetu, din direcția București către Alexandria, a surprins și accidentat la o trecere de pietoni un minor în vârstă de 7 ani.

Victima a fost preluată de către un echipaj medical și transportată la o unitate spitalicească din București, pentru acordarea de îngrijiri medicale, însă ulterior minorul în cauză a decedat.

În urma probatoriului administrat, bărbatul în cauză a fost reținut pentru 24 de ore de către polițiștii Serviciului Rutier Ilfov, urmând ca acesta să fie prezentat unității de parchet competente, cu propuneri legale.

Sursa: Realitatea de Ilfov

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.