Președintele PNL Sector 6 și candidat la Primăria Sectorului 6, Ciprian Ciucu, invitat al Mădălinei Dobrovolschi la o ediție specială a Realității de București, a dezvăluit joi că mafia de la nivel local în Capitală poate fi asemănată cu cea din cunoscutul serial “The Sopranos”, menționând că foarte mulți consilieri locali social democrați au afaceri chiar în sectorul de care se ocupă.

“La nivel local, este ca în “The Sopranos”. Cei care au văzut acest serial știu că mafioții nu se duc întotdeauna direct la nivel guvernamental. Pe vremea lui Liviu Dragnea au ajuns și acolo. Dar ei acționează acolo unde au servicii publice pe care ei le iau, cum era cu gunoiul, salubritatea, se întâmplă și la Sectorul 6, cum erau cu diferite business-uri, preiau business-uri locale prin intermediul Primăriei”, a declarat Ciprian Ciucu.

Candidatul susținut de PNL și USR-PLUS pentru Primăria Sectorului 6 a dezvăluit că mulți consilieri PSD au afaceri chiar în sectorul de care ar trebui să se ocupe.  

„Foarte mulți consilieri ai PSD, la Sectorul 6, au business-uri în sector. Foarte, foarte mulți. Fie că au spălătorii, că au restaurante, că au spații comerciale. Le-au primit de-a lungul timpului, odată cu aceste rețele. Nu spune nimeni că nu poți să ai un business dacă ești consilier local, din contră, e bine dacă ești consilier local să ai experiență în afaceri, dar nu în afaceri cu statul sau nu în a prelua. De ce toți au business-uri în Sectorul 6? De ce nu au business-uri în altă parte? De ce nu au un business care să nu fie dependent de decizia Primăriei?”, a mai spus Ciprian Ciucu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.