Primarul Gabriela Firea a anunțat, luni, depunerea de către PSD a listei candidaților pentru Consiliul General al Capitalei. Lista este deschisă de fostul premier Petre Roman. Din partea social-democraților vor mai candida actrița Monica Davidescu, regizorul Sorin Ilieșiu, președintele Federației Române de Canotaj, Elisabeta Lipă, și oamenii de fotbal Cornel Dinu, Dumitru Dragomir și Anghel Iordănescu.

Firea a precizat că toți candidații sunt oameni profesioniști, care iubesc Bucureștiul.

”Am depus lista candidaţilor pentru Consiliul General al Municipiului Bucureşti. (…) Venim cu o listă de profesionişti în domeniile lor, oameni care iubesc Capitala şi le pasă de soarta bucureştenilor. Domnul Petre Roman, prim-ministru în perioada 1990-1991, este lângă mine şi deschide alături de mine lista de consilieri generali. De asemenea, veţi observa pe aceste propuneri ale noastre: sportivi, campioni”, a anunțat Firea.

Într-o postare pe Facebook, Primarul capitalei a transmis că lista candidaților PSD pentru CGMB este completată de cadre medicale, profesori, juriști și ingineri.

”Personalități marcante ale țării și Capitalei ni se alatură pentru a continua ceea ce am început acum 4 ani: modernizarea Bucureștiului! (…) Așa cum am lucrat în ultimii 4 ani, așa vom lucra și în următorii 4 în Consiliul General: voi propune numai proiecte benefice pentru oameni, pentru fiecare bărbat, femeie sau copil din Capitală, și mă bazez pe echipa mea de consilieri generali pentru a le putea transpune în realitate”, a scris Firea. Alegerile locale vor avea loc pe 27 septembrie.

 

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.