Jurnalistul Realitatea PLUS, Bogdan Muzgoci, a făcut un preambul la a doua parte a interviului cu procurorul Mircea Negulescu, bucată ce va fi difuzată de postul TV de la ora 19. Ziaristul s-a referit în principal la reacția lui Victor Ponta după difuzarea primei părți a interviului. Muzgoci  a ținut să precizeze că a încercat să îl contacteze pe Victor Ponta de mai multe ori, însă acesta a refuzat să vorbească.

Bogdan Muzgoci: „Am reușit să aflu niște informații. (…) Ceea ce contează în realitate este adevărul. Domnul Victor Ponta și-a schimbat atitudinea, nu-l știam așa agresiv. Victor Ponta a reintrat în politică de-a bușilea. Dacă ne uităm la cine e Victor Ponta în afișele albe din spațiul public… de fapt, am văzut un alt Victor Ponta aseară. Vedeți cum a vorbit Victor Ponta la adresa jurnaliștilor. (…) Plângea din 2012 la ușa americanilor, iar acum vii și jignești jurnaliștii care au făcut dezvăluiri? (…) Am căutat de nenumărate ori să îl aduc pe Victor Ponta în platou. Ne-a respins telefoanele, nu a vrut să ne răspundă. Vreau să îi spun ceva domnului Ponta: tot hoție este și furtul intelectual. (…) Victor Ponta nu s-a ferit niciodată de mizele personale. L-a deranjat întotdeauna presa. Pe domnul Ponta l-a deranjat Realitatea PLUS.”

Bogdan Muzgoci a vorbit și despre Vlad Cosma, personaj-cheie în dezvăluirile procurorului Negulescu.

Bogdan Muzgoci: „Vom vedea adevărata față a lui Vlad Cosma. El venea la DNA Ploiești, unde-și turna adversarii politici. În această seară se va zgudui scena politică. Negulescu pronunță nume, pe care nu le-a mai rostit până acum. A avut dorința să ne spună aceste lucruri și să-și susțină declarațiile. (…) În mod clar, dezvăluiri incendiare în această seară. ”

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.