Adrian Moraru, candidatul susținut de PNL și USR-PLUS la Primăria Sectorului 3, invitatul Mădălinei Dobrovolschi la ediția live a Realității de București, a declarat, joi, că actualul primar general al Capitalei, Gabriela Firea, va lua puțin peste 20 de procente dacă plănuiește alegeri locale în octombrie, noiembrie sau decembrie, în condițiile în care, în momentul de față, în București sunt sute de blocuri fără apă caldă.

“Gabriela Firea nu vrea să piardă alegerile pe 27 septembrie. Vă imaginați că, dacă era sigură că o să câștige, și-ar mai fi pus problema să le amâne? Gabriela Firea nu are niciun interes să intrăm în iarnă cu alegerile, vedeți foarte bine, avem sute și sute de blocuri în fiecare zi care nu au apă caldă, nici căldură la iarnă.

Cred că Gabriela Firea o să ia doar 20 de procente dacă vrea să facem alegeri în octombrie, noiembrie sau în decembrie. Până la urmă, noi seara nu ne încălzim sau nu ne spălăm cu moțiune sau cu suspendarea președintelui, ci cu apă caldă, dacă este”, a declarat Adrian Moraru.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.