„Mi-au scris Tudor pe documentul DSP, nu Todor, dar în rest datele sunt ale mele. Am discutat cu domnul Simonis, i-am spus că sunt datele mele, sunt eu, seria și numărul de buletin. Moțiunea nu a stat în votul meu, dacă PSD își dorea cu adevărat să treacă moțiunea mai stătea de vorbă cu cineva de la neafiliați”, a afirmat Adrian Todor, exclus marți din PSD, la „Legile Puterii”, de la Realitatea Plus.

Acesta a mai declarat că nu va încălca o lege pe care a votat-o recent, cea a carantinei.

„Mai simplu a fost ca Ciolacu să își ascundă neputința sau blatul. Nu e în regulă să fiu judecat cu alți colegi care și-au închis telefonul. Făceam mai rău PSD prin prezența mea în Parlament având o decizie de carantinare. Nu îmi doream să fiu pasibil de un dosar penal. Am respectat legea pe care am votat-o. Dacă nu o respectăm nici noi, cine să o respecte?”, a completat Hodor, care a menționat că nu își dorea o excursie cu izoleta la Parlament.

Liderul deputaților PSD a anunțat excluderea lui Dan Ciocan, Cătălin Rădulescu, Adrian Todor și Roxana Pațurcă pentru că au absentat de la votul moțiunii de cenzură.

„Domnul Todor are o decizie a DSP pe numele de Tudor Adrian, nu Todor, din punctul meu de vedere nu avea de ce să respecte o decizie care nu îi e adresată”, a declarat Alfred Simonis, după ședința PSD de marți.

„În cazul doamnei Carmen Dan s-a luat decizia să se facă o evaluare mai amplă a situației dânsei pentru că pare că există o situație medicală complicată si probabil că în zilele următoare se ia și decizia doamnei Carmen Dan, dacă acele documente se confirmă e posibil să nu se întâmple excluderea”, a mai afirmat Alfred Simonis.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.