„Nu doar dl Romașcanu, purtătorul de cuvânt al PSD e decis să se adreseze ca birjarii în momentele de disconfort. Și apropiatul doamnei Firea, omul din echipa PSD desemnat să candideze la sectorul 3, dl Bădulescu excelează în abordarea de șantier. Dl Bădulescu, de altfel, nu e la prima abatere, iar în nenumaratele ieșiri deplasate ale domniei sale, calitatea limbajului folosit evoluează. Excelează deja în cursivitatea trimiterii la origini a oricarei persoane care îl deranjează”, scrie candidatul PNL la Primăria Sectorului 3, Adrian Moraru.

Acesta a prezentat pe Facebook înregistarea în care se aude Aurelian Bădulescu amenințând. Discuția dintre cei doi a avut loc după o emisiune la un post TV.

„Pe toată deplasarea de la pupitre până la ușa studiourilor am întregistrat convorbirea pentru că dialogul a debutat cu o zonă de limbaj la fel de violent încât am simțit nevoia să mă asigur că dacă o să sară la bataie am să am proba că nu eu nu am fost cel vinovat. Atenție: limbaj suburban!”, a mai scris Moraru.

AUDIO AICI

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.