Ministrul Educației, Monica Anisie, a anunțat, miercuri seară, în exclusivitate la emisiunea Legile Puterii de la Realitatea Plus, că joi dimineață va fi semnat contractual pentru 82.000 de tablete.

“Mâine dimineață se va semna contractul pentru 82.000 de tablete pentru trei loturi licitate. (…) Am creat cadrul legal pentru a deconta toate achizițiile de la nivel local. (…) Pe de o parte materiale sanitare, containere sanitare și materiale electronice.

Fiecare unitate de învățământ va stabili orarul pentru fiecare clasă în parte. (…) Trebuie să fim atenți la modalitatea de acces, ca să nu se întâlnească foarte mulți copii. (…) Trebuie să păstrăm o distanță de 1 metru, iar unde nu e posibilă distanțarea, se vor construi separatoare. (…) În cadrul orelor de dirigenție, profesorii trebuie să prezinte copiilor măsurile sanitare. (…) O persoană trebuie să supravegheze și să țină legătura cu copiii, cu diriginții. (…) Copiii vor fi supravegheați șiîn pauze.”, a declarat Monica Anisie, la Realitatea Plus.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.