Peste 95% dintre unitățile de învățământ din București vor începe luni cursurile după scenariului galben – mixt, potrivit deciziei luate, joi, de către Comitetul Municipal pentru Situaţii de Urgenţă. Alte 24 de unități se încadrează în scenariul roșu. 

595 de unităţi de învăţământ din Capitală au fost încadrate, în baza datelor transmise, în scenariul galben, care prevede sistemul mixt de predare fizică și online, scenariu avizat de Direcţia de Sănătate Publică şi Inspectoratul Şcolar.

De asemenea, potrivit hotărârii postate pe site-ul Prefecturii Bucureşti, s-a aprobat scenariul roşu – exclusiv online de organizare şi desfăşurare în cinci unităţi de învăţământ care au comunicat datele, dar și pentru 19 unităţi de învăţământ preuniversitar care nu au fost cuprinse în niciun scenariu.

Autorităţile locale de pe raza municipiului Bucureşti vor asigura resursele necesare desfăşurării procesului de învăţământ.

Listele instituțiilor de învățământ, potrivit scenariilor aprobate:

– scenariul galben ANEXA 1

– scenariul roșu ANEXA 2

– instituțiile de învățământ care nu au fost cuprinse în scenariile de la Anexa 1 şi 2, vor desfăşura procesul de învăţământ în Scenariul 3 -online

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.