Patronul Universității Craiova, Mihai Rotaru, este internat în stare gravă la spital, după ce a fost infectat cu noul coronavirus. Un membru al familiei Rotaru a dezvăluit că omul de afaceri nu poate respira singur, întrucât complicațiile au apărut în zona plămânilor, potrivit realitateasportiva.net

Mihai Rotaru (45 de ani) se află internat de două săptămâni la terapie intensivă, la Spitalul de Boli Infecţioase din Craiova.

Patronul Universității Craiova nu este singurul oficial al ‘alb-albaștrilor’ care este infectat cu noul coronavirus. Marcel Popescu, Sorin Cârțu, Ovidiu Costeșin și Emil Pieleanu au fost depistați pozitiv cu noul COVID-19.

“Din păcate, starea lui Mihai este în continuare gravă, el fiind internat la terapie intensivă. E conştient, are o stare mentală OK, dar… chiar dacă momentele cu adevărat critice pare-se că au trecut, nu poate respira singur și este ajutat de aparate. Doamne fereşte de ce e mai grav! Sperăm că a trecut momentul critic!

Complicațiile au apărut din zona plămânilor, infecţia cu coronavirus l-a afectat grav. E clar că şi după revenire ca avea nevoie, o perioada îndelungată, de supraveghere și coordonare medicală de specialitate“, a spus un membru al familiei Rotaru.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.