Nicușor Dan, candidatul susținut de PNL și USR-PLUS la Primăria Capitalei, a declarat, marți seară, la emisiunea “Legile Puterii” de la Realitatea Plus, că acuzațiile venite din partea PSD după înregistrarea făcută publică sunt nefondate, menționând că este ridicol ca PSD, pe care l-a catalogat drept “partidul corupției în România”, să-l acuze pe el de corupție.

“Suntem într-o situație care este și ridicolă și absurdă. Adică pe mine pe acuză de corupție PSD-ul, partidul care a vrut să modifice Codul Penal și Codul de procedură penală, partidul care a scos violatorii și infractorii din pușcării?  Eu sunt cel care a vorbit de chestiuni reale de corupție la Primăria Capitalei, am vorbit de licitația trucată de la tramvai, am vorbit de spațiile verzi, astea sunt afaceri concrete. Ce am spus a durut. Înregistrările sunt niște insăilări din niște conversații, eu pur și simplu am apărat un cetățean care a zis că e abuzat de Primăria Sectorului 4. În cele din urmă, instanța i-a dat dreptate. Nu este primul om ajutat, noi, la asociație, am ajutat mii de persoane. Nu se pune problema de altceva în această situație în care, repet, justiția ne-a dat dreptate. (…) E ridicol ca partidul corupției din România să mă acuze pe mine de corupție!”, a declarat Nicușor Dan, la Realitatea Plus.

Candidatul susținut de PNL și USR-PLUS a precizat că o va da pe Gabriela Firea în judecată.

“Ceea ce pot să mai spun eu este că pentru Gabriela Firea, care m-a acuzat explicit că am luat bani, o să demarez un proces civil. Nu cred că e cazul să mă cobor la nivelul lui Aurelian Bădulescu. Dar cu Firea mă voi întâlni în sala de judecată”, a completat Nicușor Dan.

Referitor la plângerea penală depusă de un grup de parlamentari PSD, în frunte cu Șerban Nicolae, Nicușor Dan a declarat: “Nu știu dacă e tragic sau e comic. Toți oamenii ăștia care au fost sub papucul lui Liviu Dragnea, care au lucrat la mazilirea Codului Penal și Codului de procedură penală, ăștia vorbesc de corupție? Strict juridic, o să le fac un denunț calomnios”, a conchis Nicușor Dan.  

Sursa: Realitatea de Bucuresti

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.