Informație de ultimă oră: focuri de armă în timpul unor percheziții de amploare desfășurate în această dimineață în municipiul București și în județele Ilfov și Teleorman. Mascații au descins la mai multe adrese, vizați fiind mai mulți bărbați dintr-un clan cunoscut în lumea interlopă, relatează Realitatea PLUS. 

Polițiștii și procurorii au decins în această dimineață la domiciliile unor clanuri interlope într-o amplă acțiune de percheziții. 

Este vorba despre 37 de percheziții domicliare în județele Ilfov, Teleorman și în municipiul București. Din totalul celor 37 de percheziții domiciliare, 16 au avut loc numai în Capitală, membrii grupării fiind acuzați de șantaj, amenințare și tulburarea ordinii și liniștii publice. Este de așteptat ca 15 persoane vor fi aduse la audieri.

Din primele informații, se pare că focurile de armă au fost trase de polițiști în cazul percehzițiilor domiciliare din județul Ilfov, și asta după ce membrul unui membru al unuia dintre clanuri ar fi încercat să fugă. 

Activitățile se desfășoară în cadrul unui dosar penal în care se fac cercetări pentru săvârșirea infracțiunilor de șantaj, tulburarea ordinii și liniștii publice și amenințare.

 

Sursa: Realitatea din Justitie

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.