Cristian Popescu Piedone a fost confirmat cu noul coronavirus! Candidatul la Primăria Sectorului 5 a fost pe stradă pentru campanie chiar în aceste zile, fără mască, în mijlocul alegătorilor. El a vorbit cu oamenii fără a respecta regulile de distanțare. Fostul edil, condamnat la opt ani si sase luni de inchisoare după moartea a 64 de tineri in tragedia de la Colectiv, a distribuit zilele trecute manusi de bucatarie cu mesajul ,,Atentie, să nu vă frigeți!”, relatează Realitatea PLUS.

Totul a devenit public în urma unui videoclip postat în urmă cu doar o zi pe internet. În imaginile care au devenit virale, Cristian Piedone vorbește cu susținătorii, fără mască, la o distanță foarte mică. De asemenea, în jurul său sunt mai multe persoane care nu poartă mască. 

De altfel, candidatul a mers frecvent în ultima perioadă pe stradă, pentru a-i convinge pe cetățenii sectorului 5 să îl voteze, iar de cele mai multe ori, a vorbit cu aceștia fără să respecte regulile de distanțare și protecție. Piedone a fost confirmat cu noul coronavirus, după ce și fiica a fost depistată pozitiv.

Fostul primar al Sectorului 4 a fost condamnat, în primă instanță, la opt ani și șase luni de închisoare cu executare în dosarul ”Colectiv”, pentru abuz în serviciu în legătură cu eliberarea autorizaţiilor de funcţionare a clubului. În fața procurorilor, a declarat că este nevinovat și a cerut să fie achitat. La o lună de la incendiul din octombrie 2015, Piedone a postat un mesaj în care anunța că se retrage din viața politică, dar acum candideaza pentru un nou mandat de primar, dar in Sectorul 5. 

Sursa: Realitatea de Bucuresti

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.